Detingut un aficionat del Liverpool per agredir una noia i masturbar-se nu en públic
El seguidor anglès a la Puerta del Sol de Madrid (EFE)
Madrid

Detingut un aficionat del Liverpool per agredir una noia i masturbar-se nu en públic

L'home que participava en la celebració prèvia a la final de la Champions a la Puerta del Sol també va agredir alguns agents en el moment de la detenció

RedaccióActualitzat

Detingut un seguidor del Liverpool per abusar i agredir una turista italiana, masturbar-se en públic i donar cops a alguns policies. L'home participava en la celebració de la final de la Champions organitzada a la Puerta del Sol la nit de divendres. 

Aquest hooligan va ser gravat per nombroses persones pujat a una tanca masturbant-se i ho han denunciat a les xarxes socials:

 

Després, una turista italiana va denunciar que un home li havia ficat la mà per sota de la faldilla i que, quan li va recriminar, li va donar una bufetada que la va fer caure a terra i donar-se un cop al cap. La dona va ser atesa pels serveis d'emergència del SAMUR i traslladada a l'hospital.

Quan els agents van anar al bar on hi havia el denunciat, visiblement embriagat, aquest es va mostrar molt violent i va donar cops a alguns dels agents, tres d'ells van ser atesos per la seva mútua.

El detingut va resultar ser el mateix home que s'havia masturbat despullat a la Puerta del Sol. L'home, d'uns 30 anys, se li imputa un delicte contra la llibertat sexual, atemptat contra agent de l'autoritat i lesions.

 

Més detinguts

Tres seguidors britànics més van ser detinguts per agredir-se entre ells i un quart per agredir uns agents.

ARXIVAT A:
Agressió sexualViolència masclista
Anar al contingut