Dos ferits en dos tirotejos amb poques hores de diferència al Poblenou i Collblanc
Mossos d'Esquadra

Detingut per incendiar un pis d'on l'havien desallotjat a Barcelona

L'home hauria calat foc al pis com a venjança després que el propietari de l'immoble l'hagués fet fora

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a la nit un home per haver ocupat i incendiat un pis al carrer Sepúlveda de Barcelona. L'home hauria calat foc al pis com a venjança després que el propietari de l'immoble l'hagués fet fora.

Els fets es remunten a divendres, quan un grup de persones que ocupaven el pis en van haver de marxar. Segons informen fonts policials a l'ACN, l'endemà van agredir el propietari del pis per robar-li les claus i tornar a l'immoble. Li van provocar contusions a les costelles, al tronc i una ferida a la mà.

Cap a tres quarts de nou del vespre, la víctima va contactar amb els Mossos per denunciar la situació i va explicar que els agressors tenien intenció de cremar-li el pis. Els agents van acudir al carrer Sepúlveda i van comprovar que hi havia foc a l'immoble.

Els Bombers de Barcelona hi van entrar per extingir l'incendi i van trobar a dins una persona, que la policia va detenir pels delictes d'incendi, ocupació, desobediència i resistència a l'autoritat.

El foc va causar lleus desperfectes al pis. Els veïns van ser desallotjats de forma preventiva, però no hi va haver danys estructurals a l'edifici.

Anar al contingut