Detingut el conductor d'un autobús escolar per positiu en cocaïna a l'Hospitalet de l'Infant

L'autocar, amb 42 alumnes i 6 professors, feia el trajecte de tornada del viatge de final de curs des de França cap a València
Actualitzat
TEMA:
Policial

El jutjat de guàrdia de Reus ha condemnat a 6 mesos de presó el conductor d'un autocar "escolar" detingut divendres pels Mossos d'Esquadra després de donar positiu en cocaïna en el test de drogues.

L'autocar portava 42 alumnes i 6 professors que tornaven del viatge de final de curs a França i anaven cap a València.

Després de detectar una conducció temerària, alguns passatgers van demanar parar a l'àrea de servei de l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant i van avisar el 112.

Agents del cos de Mossos d'Esquadra van adreçar-se a l'àrea de descans, on van localitzar l'autocar i van identificar el conductor i els professors. 

Durant el recorregut, el detingut hauria comès diverses infraccions entre les quals anar mirant vídeos al mòbil o emplenar documents de l'empresa.


Condemnat a 6 mesos de presó

El conductor arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs després d'un judici ràpid de conformitat que es va fer el cap de setmana al jutjat d'instrucció 1 de Reus, en funcions de guàrdia.

El magistrat el va condemnar a 6 mesos de presó per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues. També li va imposar 6 mesos d'inhabilitació per a l'exercici de la seva professió i 1 any de privació del permís de conduir

ARXIVAT A:
Policial Drogues
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut