crema contenidors la Canya
Restes dels contenidors cremats a la Canya (Mossos d'Esquadra)

Detingut a Olot un home acusat d'haver cremat diversos contenidors a la Canya

L'arrestat està pendent de declarar davant del jutge i la policia no descarta la seva participació en altres fets similars

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 28 anys acusat d'haver cremat diversos contenidors a la Canya, un nucli de població dins la comarca de la Garrotxa repartit entre els municipis de la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts. La detenció s'ha fet a Olot i se li atribueix un delicte de danys.

Concretament, la policia catalana va rebre un avís el 21 de setembre a la matinada segons el qual s'havien cremat diversos contenidors de brossa en quatre carrers de la Canya. Arran d'això, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i, juntament amb la col·laboració ciutadana i les imatges de les càmeres de videovigilància, van identificar el presumpte autor dels fets.

L'endemà, també de matinada, van localitzar l'home en qüestió caminant pels carrers d'Olot. Un cop el van aturar i escorcollar, dins la motxilla que portava hi van trobar i requisar un encenedor, una llanterna i un desodorant esprai, tres objectes susceptibles de ser utilitzats per cremar contenidors.

encenedor desodorant llanterna
(Mossos d'Esquadra)

No es descarta el seu vincle amb altres fets similars

Els Mossos van detenir l'home, que no tenia antecedents policials, com a presumpte autor dels incendis. Va quedar en llibertat després de declarar a comissaria i compareixerà davant del jutge quan sigui requerit. Tot i això, la investigació no s'ha tancat i no es descarta la participació del detingut en altres fets similars a la zona de la Canya.

 
ARXIVAT A:
IncendisMossos d'Esquadra
Anar al contingut