La dona comprava alcohol i tabac a Andorra i després revenia els productes a França, on són molt més cars

Detinguda una jubilada francesa que feia contraban de tabac i alcohol d'Andorra

La dona, que havia fet un centenar de viatges a Andorra, s'enfronta a 3 anys de presó i a una multa de 79.200 euros per revendre il·legalment la mercaderia a França
Redacció Actualitzat
TEMA:
Andorra

La gendarmeria francesa ha detingut una dona jubilada al municipi de Soal, a la regió d'Occitània, que es dedicava a revendre il·legalment tabac i alcohol que havia comprat a Andorra.

La investigació ha confirmat que, en l'últim any i mig, la dona havia fet més d'un centenar de viatges fins al Pas de la Casa, situat a més de dues hores i mitja en cotxe del seu poble.

La policia ha identificat una vintena de clients de la dona, a qui durant els registres van descobrir 43 cartrons de tabac, una cinquantena d'ampolles d'alcohol i 3.750 euros en efectiu.

La jubilada haurà d'anar a judici per aquests fets. S'enfronta a 3 anys de presó i a una multa de 79.200 euros, el doble del valor de la mercaderia que hauria mogut durant aquest temps.

A principis d'any, França va encarir el preu del tabac dins la seva lluita contra el tabaquisme, però, de retruc, això ha fet augmentar l'entrada d'aquest producte des d'Andorra, on el paquet de cigarrets és fins a tres vegades més barat.

 

ARXIVAT A:
Andorra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut