Detenen un motorista que circulava a 195 km/h en un tram limitat a 90 (Mossos)

Detenen un motorista a 195 km/h en un tram limitat a 90 a Tivissa

Els agents el van aturar l'endemà de la infracció, quan el van identificar juntament amb altres motoristes
Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un motorista de 42 anys que circulava a 195 quilòmetres per hora per la carretera C-44 en un tram limitat a 90.

El radar va enxampar el vehicle aquest dimecres al matí durant un control de velocitat temporal instal·lat al municipi de Tivissa. No el van detenir en aquell moment perquè la policia no va poder aturar la motocicleta per notificar la infracció al conductor, que anava sol.

Dijous al migdia, els mateixos agents, que estaven fent un altre control de velocitat a la carretera C-12 a l'altura de Benifallet, van aturar un grup de motoristes. Entre els vehicles aturats, van reconèixer la motocicleta que el dia anterior havia comès la infracció, i el conductor portava la mateixa indumentària.

El conductor, titular de la motocicleta, va quedar detingut per un delicte contra la seguretat viària. L'home ja ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa.

Al motorista li podrien treure sis punts del carnet de conduir i es podria enfrontar a una multa de 600 euros per un excés de velocitat tipificat com a molt greu per la DGT.


Aquesta actuació s'emmarca dins la campanya institucional de controls de velocitat que actualment porten a terme el Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra arreu del territori català.

ARXIVAT A:
Trànsit Policial Mossos d'Esquadra
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut