Imatge del contingut del paquet que volia enviar el jove ara detingut

Detenen un jove de Palafrugell que enviava marihuana a Alemanya per missatgeria

Feia les trameses de droga a través d'una botiga del Baix Empordà que enviava i recollia paquets per a les empreses de transport, però l'error en un lliurament va alertar la policia
Redacció Actualitzat
TEMA:
Drogues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 24 anys de Palafrugell, al Baix Empordà, que enviava paquets de marihuana a través d'empreses de missatgeria.

La investigació va començar a principis del mes passat quan una veïna de Mataró va trucar a la policia per dir-los que havia rebut un paquet per error, i a l'interior hi havia marihuana.

Durant els últims dos mesos, el jove havia fet cinc enviaments a Alemanya, amb un pes total de 70 quilos. Però l'error en la tramesa va permetre atrapar-lo. Després de declarar als jutjats, el detingut ha quedat en llibertat provisional.

 

Trameses des d'una botiga

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van saber que els enviaments s'havien fet des d'una botiga del Baix Empordà que funcionava com a punt d'enviament i recollida d'empreses de missatgeria.

La policia va anar estirant el fil fins a arribar al sospitós. Dimarts, van muntar un dispositiu de vigilància a l'establiment. Durant l'operatiu, van sorprendre el sospitós quan es va presentar a la botiga amb intenció d'enviar d'un altre paquet.

 

Un cop a comissaria, i després d'obtenir una autorització judicial, van obrir la caixa que portava el jove, on van aparèixer onze paquets precintats plens de cabdells de marihuana preparats per distribuir-se.

ARXIVAT A:
Drogues Marihuana
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut