La investigació, arran de la desaparició de la dona, també va portar a acusar-lo d'agressions sexuals a tres menors (Mossos)

Presó per a un home acusat de la mort de la seva parella i d'agressió sexual a tres menors

Els Mossos han detingut l'home, de 77 anys, a Vilafranca del Penedès, per la desaparició de la dona, fa un any
Redacció Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

Una dona va desaparèixer el setembre de l'any passat a la comarca de l'Alt Penedès i els Mossos han detingut ara un home de 77 anys, que era la seva parella. La policia el va detenir ahir a Vilafranca del Penedès, acusat d'haver-la matat, i també se li imputen agressions sexuals a menors de 16 anys.

Segons han explicat els Mossos, el cos de la dona encara no ha estat trobat, però els agents han recollit indicis per relacionar presumptament el detingut amb la seva mort. La desaparició es va denunciar el 12 de setembre del 2022.

Durant la investigació, s'ha descobert que aquest home també està relacionat, presumptament, amb tres agressions sexuals a noies menors de 16 anys comeses entre el 2005 i el 2013. Les víctimes són ara majors d'edats i la policia no descarta que el detingut pugui estar relacionat amb més delictes d'aquest tipus.

La titular del jutjat d'instrucció 4 de Vilafranca, en funcions de guàrdia, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut, a qui acusa d'un homicidi amb ocultació de cadàver en l'àmbit de la violència sobre la dona. També se li imputen delictes contra la llibertat sexual sobre menors de 16 anys.

Fa un any, quan es va denunciar la desaparició de la dona, agents de la comissaria de Vilafranca van fer les primeres investigacions per intentar trobar-la i saber les causes de la desaparició. El cas va passar després a la divisió de recerca criminal, que va continuar amb la investigació.

ARXIVAT A:
Violència masclista Agressió sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut