Detenen un home per abusar sexualment d'una noia en una discoteca de Girona
Detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Detenen un home per abusar sexualment d'una noia en una discoteca de Girona

L'establiment i la patronal Fecasarm condemnen qualsevol acció delictiva i estudien personar-se com a acusació popular

Actualitzat

Una noia va ser víctima d'abusos sexuals a l'interior d'una discoteca de Girona. Els fets van passar diumenge a la nit i aquest dilluns els Mossos han detingut el presumpte agressor, un home de 48 anys.

Cap a dos quarts de quatre de la matinada la noia, de 18 anys, estava amb un grup d'amigues a l'interior del local, situat al carrer Figuerola, de Girona. Va ser una de les amigues que l'acompanyava qui va alertar dels fets. Els Mossos d'Esquadra van acudir a la discoteca.

A la jove la van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Allà es va activar el protocol contra la prevenció d'abusos sexuals i la noia va posar una denúncia contra l'agressor.

Els Mossos van obrir una investigació i dilluns a la tarda van arrestar el suposat autor d'un delicte d'abús sexual. El sospitós ja ha declarat a comissaria i està pendent de fer-ho davant del jutge.

Condemna del local i de la Fecasarm

La patronal de l'oci nocturn Fecasarm i el local han condemnat "qualsevol acció delictiva contra la llibertat sexual o la integritat física de les persones" que es pugui produir tant a dins la discoteca com al seu entorn. Des de la patronal, recorden que el personal del local està "preparat" per poder actuar davant aquests fets i que en tot moment han col·laborat amb els Mossos per ajudar a aclarir-los.

En referència a la detenció, la Fecasarm assegura que estan pendents del que conclogui la investigació, respectant el dret a la presumpció d'innocència. La patronal de l'oci nocturn ja avança, però, que si la instrucció del cas tira endavant, estudiaran personar-se com a acusació popular.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut