Detall d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Detenen un home per abusar sexualment d'una noia en una discoteca de Girona

L'establiment i la patronal Fecasarm condemnen qualsevol acció delictiva i estudien personar-se com a acusació popular
Actualitzat
TEMA:
Agressió sexual

Una noia va ser víctima d'abusos sexuals a l'interior d'una discoteca de Girona. Els fets van passar diumenge a la nit i aquest dilluns els Mossos han detingut el presumpte agressor, un home de 48 anys.

Cap a dos quarts de quatre de la matinada la noia, de 18 anys, estava amb un grup d'amigues a l'interior del local, situat al carrer Figuerola, de Girona. Va ser una de les amigues que l'acompanyava qui va alertar dels fets. Els Mossos d'Esquadra van acudir a la discoteca.

A la jove la van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Allà es va activar el protocol contra la prevenció d'abusos sexuals i la noia va posar una denúncia contra l'agressor.

Els Mossos van obrir una investigació i dilluns a la tarda van arrestar el suposat autor d'un delicte d'abús sexual. El sospitós ja ha declarat a comissaria i està pendent de fer-ho davant del jutge.

Condemna del local i de la Fecasarm

La patronal de l'oci nocturn Fecasarm i el local han condemnat "qualsevol acció delictiva contra la llibertat sexual o la integritat física de les persones" que es pugui produir tant a dins la discoteca com al seu entorn. Des de la patronal, recorden que el personal del local està "preparat" per poder actuar davant aquests fets i que en tot moment han col·laborat amb els Mossos per ajudar a aclarir-los.

En referència a la detenció, la Fecasarm assegura que estan pendents del que conclogui la investigació, respectant el dret a la presumpció d'innocència. La patronal de l'oci nocturn ja avança, però, que si la instrucció del cas tira endavant, estudiaran personar-se com a acusació popular.

ARXIVAT A:
Agressió sexual
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut