Els bombers van enviar tres dotacions fins al lloc dels fets (ACN/Nia Escolà)

Detenen un home acusat de provocar un incendi al domicili dels seus pares a Calafell

El foc es va originar a la planta baixa de l'edifici dissabte al vespre

RedaccióActualitzat

La policia local de Calafell ha detingut un home com a presumpte autor d'un incendi a la planta baixa d'un habitatge d'un bloc de sis plantes a la zona de Mas Mel, a prop de la platja del municipi.

Segons fonts policials, l'acusat és el fill dels residents al domicili on va començar el foc. L'home hauria amenaçat prèviament els progenitors de cremar-los el pis si no li donaven diners.

Durant l'actuació policial, els agents van percebre que l'home tenia una actitud molt freda i això els va fer sospitar. L'acusat també va presentar resistència a la detenció. Ara els Mossos s'estan fent càrrec de la investigació.

Un foc sense grans afectacions

Els bombers van rebre l'avís del foc a les 19.52 h de dissabte a l'habitatge de l'avinguda Cossetània. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres dotacions, que van desallotjar una quinzena de veïns de manera preventiva, sobretot pel fum.

El foc només va afectar dues habitacions de l'apartament de la planta baixa, on es va originar l'incendi. La quinzena de desallotjats va poder tornar als seus domicilis poques hores després, un cop l'arquitecte municipal va revisar l'immoble i va concloure que no hi havia danys estructurals.

Segon incendi en pocs dies a Calafell

Més enllà de l'incendi de dissabte, aquest diumenge hi ha hagut un altre incendi al municipi del Baix Penedès. En aquest cas, en una zona arbrada del carrer del Cremadell, també a la zona del Mas Mel.

El foc va provocar una columna de fum força visible, tant des dels carrers com des de la platja. Segons els bombers, els edificis del voltant no han quedat afectats.

ARXIVAT A:
IncendisBombers
Anar al contingut