El vehicle de la BRIMO després de l'envestida (El Periódico)

Detenen un conductor per envestir expressament un furgó de la BRIMO i fugir a Riudarenes

Ara s'investiga la motivació del conductor, que anava begut. L'acusen de cinc delictes

AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí d'Anglès que anava begut per haver envestit intencionadament amb el seu turisme una furgoneta policial de la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos, a Riudarenes. Segons fonts policials, el conductor va deixar ferit lleu el conductor del vehicle i va fugir del lloc.

Els fets van tenir lloc cap a quarts d'una al quilòmetre 20,1 de la carretera C-63, quan el vehicle policial circulava en direcció a Santa Coloma de Farners i el turisme anava en direcció a Riudarenes.

El conductor del turisme, un veí d'Anglès de 57 anys, hauria envestit intencionadament el vehicle policial per la part davantera esquerra. Després del xoc, segons fonts policials, la furgoneta va sortir projectada contra la barrera de seguretat i va acabar bolcada enmig de la via, mentre que el turisme va seguir circulant uns 200 metres sense la roda davantera dreta.

El conductor del vehicle policial va quedar ferit lleu i va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Per la seva banda, els agents van localitzar metres més endavant el conductor del vehicle implicat, que havia intentat fugir del lloc, li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat de 0,80 mg/l.

Segons la declaració d'un testimoni, el xoc va ser intencionat, i, ara, els agents investiguen la motivació del conductor; si podia ser un intent d'autolesionar-se o de ferir als ocupants de la furgoneta, ja que com a mínim consta un antecedent per atemptat a agents de l'autoritat i resistència.

El conductor va quedar detingut com a presumpte autor de cinc delictes: contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, atemptat a agent de l'autoritat, lesions, abandó del lloc de l'accident i danys.

El detingut és a la comissaria de Santa Coloma de Farners i està previst que en les properes hores passi a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la localitat.

 

ARXIVAT A:
PolicialTrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut