Un autobús pateix un accident
L'autobús accidentat a Prats de Rei, que feia el trajecte entre Barcelona i Andorra, amb un conductor begut i drogat (Mossos d'Esquadra)

Detenen un conductor de bus drogat i begut després de provocar un accident amb 5 ferits a l'Anoia

El vehicle cobria el trajecte entre Barcelona i Andorra quan va sortir de la via al seu pas per Prats de Rei

El conductor d'un autobús regular que feia el trajecte entre Barcelona i Andorra ha estat detingut per haver donat positiu en alcohol i drogues després de tenir un aparatós accident a Prats de Rei, a l'Anoia.

Els Mossos d'Esquadra van rebre aquest dilluns a les 9.50 del matí l'avís d'un sinistre al quilòmetre 42,8 de la C-1412A. Quan van arribar al lloc dels fets van trobar un autocar que havia sortit de la via i que, posteriorment, havia tingut un impacte al parabrisa. El vehicle duia nou passatgers, quatre dels quals van resultar ferits de caràcter lleu per contusions. Les altres cinc persones i el conductor van resultar il·lesos.

Tal com indica el protocol, els agents van sotmetre el conductor a un test d'alcohol i drogues, que va donar positiu en tots dos casos. L'home conduïa amb una taxa d'alcohol de 0,43mg/l, quan el màxim permès per a professionals de la conducció és de 0,15mg/l. A partir de 0,40mg/l es considera un delicte.

A més, en el test de consum de drogues va donar positiu en cocaïna.

El detingut va ser traslladat a comissaria per un delicte contra la seguretat del trànsit, on va prestar declaració abans de quedar en llibertat, a la tarda, amb l'ordre de presentar-se davant del jutjat d'Igualada quan l'hi requereixi.

El conductor d'un bus escolar, positiu en cocaïna al Baix Camp

Divendres, un altre conductor d'autobús va ser detingut per positiu en drogues. En aquest cas, conduïa un autocar d'una escola que traslladava 42 alumnes i sis professors de França a València.

Després de detectar una conducció temerària, els passatgers van demanar parar a l'àrea de servei de l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp, i van avisar el 112. Quan els Mossos d'Esquadra hi van arribar, li van fer un test de drogues que va donar positiu en cocaïna.

L'home va ser detingut i traslladat al jutjat d'instrucció 1 de Reus, on se li va fer un judici ràpid de conformitat. El magistrat el va condemnar a sis mesos de presó per conducció temerària i per conduir sota els efectes de les drogues, i li va imposar sis mesos d'inhabilitació i un any de privació del permís de conduir.

 

ARXIVAT A:
TrànsitDroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut