El camió ha tingut dos accident i en el segon ha mort una persona (@infojonquera)
El camió ha tingut dos accident i en el segon ha mort una persona (@infojonquera)
La Jonquera

Detenen un camioner per atropellar una persona i causar un accident a la Jonquera

Després d'atropellar un vianant, el camió ha entrat contra direcció en una rotonda i ha xocat amb un cotxe

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort atropellada per un camió a l'N-2 a la Jonquera. Segons expliquen testimonis dels fets, el camioner hauria atropellat voluntàriament el vianant per una discussió. Després hauria fugit i hauria xocat amb un altre vehicle en una rotonda, fet que ha causat tres ferits.

El camioner, un home de 39 anys, ha quedat detingut pels delictes d'homicidi imprudent, de conduir sota els efectes de l'alcohol, de conducció temerària i abandonament del lloc de l'accident.


El jutge ha decretat presó sense fiança per al camioner.

Els fets han passat cap a les sis de la tarda al polígon Vilella. Després de l'atropellament mortal, el camioner ha fugit, ha entrat en sentit contrari a la rotonda de l'Agullana i ha acabat xocant frontalment amb un vehicle. Els tres ocupants d'aquest segon vehicle han quedat ferits lleus.

A més, el camió ha impactat contra un fanal i un senyal de trànsit.

Després d'aquest últim xoc, altres xofers que es trobaven al lloc de l'accident han pogut retenir el camioner fins que han arribat els Mossos.

 

L'arrestat ha donat 0,66 mg/l en la prova d'alcoholèmia i quadruplicava la taxa permesa. Passarà en les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.

L'accident ha obligat a tallar l'N-2 en tots dos sentits. Ha calgut activar diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 
ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut