Rafa Mir amb la samarreta del Valencia CF
Rafa Mir és jugador del València CF (Europa Press/Ricardo Larreina)

Detingut Rafa Mir, futbolista del València, i un altre home per agressió sexual a dues dones

Segons la denuncia, Mir i l'altre home l'han agredit a ella i a una altra dona a casa del davanter

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dilluns Rafa Mir, futbolista del València CF, i un altre home per agressió sexual a dues dones. Aquest dimecres el jugador ha passat a disposició judicial.

La denúncia l'ha interposat una dona de 25 anys que assegura que va anar amb una amiga, de 21, a casa del davanter, on les van agredir. Aquesta noia també ha denunciat un altre home per haver participat en l'agressió, qui seria el segon detingut.

Els fets van passar la nit de dissabte a diumenge després d'un partit entre el València i el Vila-real, a casa del futbolista.

Un veí que va sentir crits va avisar la policia local.

Les dues joves van anar a un centre hospitalari per rebre atenció després de patir l'agressió i, posteriorment, van presentar la denúncia contra el jugador i el seu amic.

La Guàrdia Civil va detenir Mir, de 27 anys, que ha passat dos dies en dependències de la comandància de València i no ha assistit a l'entrenament del València a la ciutat esportiva de Paterna.

Aquest dimecres al matí, l'advocat del futbolista assegura que les relacions van ser consentides "sense cap dubte", tot i que ha admès que encara no ha pogut parlar amb el jugador després de la detenció.

En un comunicat, el València ha afirmat que està a disposició de la justícia. "El club és coneixedor d'aquesta detenció i, a falta de saber-ne els detalls, de moment únicament pot manifestar que col·laborarà en tot allò que la justícia pugui requerir", apunten.

S'ha decretat el secret de sumari de les investigacions judicials.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexual
Anar al contingut