Tall de trànsit per un accident a Castellfollit del Boix
La dona, de 38 anys, havia donat positiu d'1,55 g/l d'alcohol en sang (ACN)

Detenen la dona que va causar l'accident de la C-37 amb tres morts a Castellfollit del Boix

Conduïa una furgoneta sota els efectes de l'alcohol quan va xocar frontalment amb un turisme

Redacció/AgènciesActualitzat

Detenen la conductora que va provocar un accident mortal a la C-37, a Castellfollit del Boix, el passat 30 de juny. Tres persones van morir i sis més van quedar ferides en un accident amb tres vehicles implicats. Se l 'acusa de tres delictes d'homicidi per imprudència greu, cinc delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat viària.

La dona, de 38 anys, havia donat positiu d'1,55 g/l d'alcohol en sang --el triple del màxim permès--, segons els Mossos d'Esquadra, que l'han detingut aquest dimarts un cop ha rebut l'alta hospitalària.

La detinguda ha passat aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Se li ha retirat el permís de conduir i el passaport, té prohibit sortir del país i s'haurà de personar periòdicament davant l'autoritat judicial, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en un comunicat.


Un xoc frontal

L'accident va ser a la C-37 a Castellfollit del Boix, en sentit Manresa, cap a la una del migdia del diumenge 30 de juny. Una furgoneta, la que conduïa la dona detinguda, va xocar frontalment amb un turisme i també s'hi va veure implicat un tercer vehicle. 

En l'accident van morir tres persones i sis més van resultar ferides, tres de les quals molt greus. Els ferits van ser traslladats a diferents centres hospitalaris.

 

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut