Detenen els pares d'un nadó de 20 mesos després de trobar-li cocaïna a la sang
L'Hospital Parc Taulí ha alertat els Mossos i la DGAIA del cas
Sabadell

Detenen els pares d'un nadó de 20 mesos després de trobar-li cocaïna a la sang

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell ha donat l'avís a la DGAIA, que s'ha fet càrrec del menor

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada els pares d'un nadó de 20 mesos que ha donat positiu per drogues a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, al Vallès Occidental, on els arrestats l'havien traslladat amb signes d'haver consumit substàncies estupefaents.

Després fer-li les proves pertinents, els metges de guàrdia van comprovar que la criatura podria haver pres cocaïna. Els metges de l'hospital han activat els protocols previstos quan hi ha sospita per maltractaments i han posat el cas en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència DGAIA, que s'ha fet càrrec de la tutela del nen.

Els Mossos han detingut els pares, que també han donat positiu en cocaïna. La parella ha portat el nadó a l'hospital de matinada i la detenció s'ha produït aquest dijous cap a 2/4 de 3. Ara la policia ha d'investigar quin és el grau de responsabilitat dels pares del nadó.

 

Els pares han acudit a urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell de matinada


Malauradament aquest no és el primer cop que hi ha casos com aquest, tot i que no deixen de ser molt aïllats.

El gener del 2017, una nena de 14 mesos de la Jonquera va ingressar a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona, per intoxicació amb cocaïna i heroïna.

En aquest cas la mare va ser acusada de lesions per imprudència, ja que sembla que la seva filla va tenir accés a la droga que hi havia en una habitació del domicili que tenien llogada.

L'any 2006, un nadó d'un mes i mig va ser atès a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona al quan va detectar cocaïna a la sang. Dos anys després al 2008, al mateix hospital, una nena de pocs mesos havia ingerit cocaïna, en aquest cas a través de la llet de la seva mare que n'era addicta.

ARXIVAT A:
DroguesMenorsSalutMossos d'Esquadra
Anar al contingut