L'equip de so preparat per a la gesta "rave" a Vila-sana
L'equip de so preparat per a la festa "rave" a Vila-sana
Ivars d'Urgell

Desmantellada una festa "rave" quan tot just començava, a tocar de l'Estany d'Ivars

Els Mossos i els Agents Rurals hi ha identificat vuit joves d'entre 19 i 21 anys al voltant d'un equip de so preparat per començar una festa on s'esperaven més assistents

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra i el cos d'Agents Rurals han desmantellat una festa "rave" il·legal dins l'espai natural protegit de l'Estany d'Ivars, al Pla d'Urgell.

A primera hora del matí, un testimoni ha sentit música als voltants de l'estany i dues patrulles de seguretat ciutadana i Agents Rurals s'hi han desplaçat per localitzar el punt concret, al terme municipal de Vila-sana.

Hi han localitzat un grup de persones que havien accedit a l'indret amb una furgoneta i tenien preparat i en funcionament un grup d'altaveus amplificats amb una etapa de potència connectada a una taula de mescles i un ordinador. Tot aquest material ha estat requisat.

Els agents han identificat el responsable, que ha estat denunciat per una presumpta infracció per l'organització d'una festa il·legal, conjuntament amb set persones més d'edats compreses entre els 19 i els 21 anys.

Un dels participants també ha estat denunciat per tinença de substàncies estupefaents. Tot indica que els joves haurien arribat aquest dilluns mateix i estaven pendents que altres participants se sumessin a la festa.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut