La nau amb la plantació de marihuana a Taradell (Policia Nacional)
La nau amb la plantació de marihuana a Taradell (Policia Nacional)

Descobertes 1.500 plantes de marihuana a Taradell, en una operació amb tres detinguts

El valor de mercat de la droga es calcula en 357.000 euros

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació amb 1.496 plantes de marihuana en una nau de Taradell, a Osona. Hi ha tres persones detingudes relacionades amb aquesta operació. Les plantes pesen uns 60 quilos i el valor de la venda al mercat es calcula en 357.000 euros.

La nau estava connectada il·legalment al corrent, amb un frau en el consum elèctric de 215.000 euros, segons ha informat la policia. Hi havia dues plantacions amb ritmes de creixement diferents per aconseguir una producció contínua de marihuana.

Les detencions s'han fet en dues fases. Dues persones van ser detingudes el 7 de juliol, quan es va fer l'entrada i el registre de la nau investigada i del domicili que hi havia annex, segons ha informat ara la policia. El tercer va ser detingut el 27 de juliol, quan es va trobar la persona que era l'instal·lador i responsable de mantenir la plantació en bones condicions.

D'altra banda, els Mossos han informat d'una segona detenció relacionada amb la gran plantació de marihuana en hivernacles d'Almatret, al Segrià. Es tracta de l'home que hauria llogat les 14 instal·lacions, on es van trobar més de 1.800 plantes d'un metre d'altura. Es calcula que un cop recol·lectada haurien obtingut una tona de droga valorada en dos milions d'euros.

A l'home, de 32 anys, se'l va citar a la comissaria de Lleida, on va quedar detingut. El primer arrestat, un home de 44 anys, el van enxampar dimecres al vespre a la mateixa plantació. En aquell moment tres persones més van aconseguir fugir.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuana
Anar al contingut