Edifici desallotjat per una esquerda de 12 metres, aquest divendres a Badalona

Desallotgen un edifici de 6 plantes a Badalona per una esquerda de 12 metres

Els veïns van sentir un fort soroll, van descobrir l'esquerda i Bombers i serveis municipals van ordenar el desallotjament pel risc d'enfonsament

L'aparició d'una esquerda horitzontal de 12 metres en un edifici de 6 plantes de Badalona va obligar aquest dijous al vespre a desallotjar les 9 persones que hi vivien.

Els veïns van sentir un soroll fort, després van descobrir l'esquerda, i per això van trucar al 112 i els Bombers i un arquitecte municipal van inspeccionar-lo i en van ordenar el desallotjament.

El motiu és que van valorar que l'estructura, construïda en la dècada del 1960, tenia risc d'enfonsament, i els 9 ocupants van anar a casa de familiars i amics després d'endur-se les coses més necessàries.

De moment, no es podrà accedir a l'immoble fins que es facin les obres necessàries.


Pròxim als edificis enfonsats el febrer

És un edifici de planta baixa i 5 pisos, en cadascun dels quals només hi ha un habitatge, i està situat al carrer Coll i Pujol, molt pròxim als edificis que es van enfonsar al febrer i on van morir tres persones.

Va ser al carrer Canigó, i precisament aquest dijous l'Ajuntament de Badalona ha entregat als veïns el projecte de reforma dels edificis, que costarà uns 730.000 euros.

L'Ajuntament ha desvinculat els dos casos afirmant que han passat en edificis diferents de barris diferents, i en el cas d'ara els propietaris hauran d'assumir els costos de les inspeccions tècniques.

Edifici desallotjat per una esquerda de 12 metres, aquest divendres a Badalona (Ajuntament de Badalona)

 

 

 

ARXIVAT A:
Habitatge
Anar al contingut