Desallotgen 11 persones d'un edifici de Tarragona pel risc que s'ensorri la teulada

Els Bombers s'han desplaçat al carrer Unió després que s'ha comprovat que el sostre estava a punt de cedir
Redacció Actualitzat
TEMA:
Bombers

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir aquest dilluns a la tarda als números 3 i 5 del carrer Unió de Tarragona després que s'han detectat esquerdes a la part superior dels edificis, on una jàssera ha cedit sota el pes dels dipòsits d'aigua. En total s'han desallotjat 11 persones.

La intervenció dels bombers ha començat després que un paleta ha comprovat que la teulada de l'edifici presentava perill d'ensorrament.

A banda dels bombers, que han rebut l'avís a les 14.23, l'Ajuntament de Tarragona ha activat la Brigada d'Intervenció Ràpida, l'arquitecte municipal i tècnics d'Ematsa per buidar dues tones d'aigua que hi havia en dos dipòsits al terrat i que feien suportar encara més pes a una estructura ja prou debilitada.

L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, que ha arribat al lloc dels fets només assabentar-se de la notícia, ha explicat que "es tracta d'un edifici antic amb l'estructura greument afectada. El més important és assegurar la construcció per evitar que s'ensorri".

Els quatre veïns del número 5 que han estat desallotjats preventivament, han tornat a l'immoble aquesta mateixa nit. Acabades les tasques d'apuntalament, s'ha restablert la circulació al carrer Unió.

Dimarts al matí, els Bombers han acompanyat els veïns del número 3 a recollir les pertinences. De moment, la finca no és habitable. 

ARXIVAT A:
Bombers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut