La portada del senzill "Xinu xanu" de Stay Homas (ACN/Halley Records)

De Stay Homas a The New Raemon: els cinc videoclips destacats de la setmana

La selecció de les propostes que han posat la banda sonora a la setmana: cançons d'estils diversos que també passen pel nou material de Carlos Ann o per una nou senzill d'Habla de Mí en Presente

RedaccióActualitzat

Stay Homas

"Xinu xanu"

Stay Homas ha llançat un nou tema, "Xinu xanu", després de publicar-ne un avanç per sorpresa fa uns dies a Instagram. La cançó captura la nostàlgia de la tardor i ve acompanyada d'un videoclip mig improvisat que protagonitzen els seus amics més fidels: els gats.

Una peça pop, amb ritmes de bossa nova i reggaeton. El trio barceloní actuarà el dia 23 a la sala Razzmatazz de Barcelona, amb entrades esgotades.


Aion

"No voy a volver"

Gil Codina, amb el nom artístic d'Aion, es va iniciar en el món de la música amb només sis anys i toca instruments com el clarinet i el saxo. Després del seu primer senzill, "Palmera caribeña", ara ha llançat "No voy a volver". Un tema que parla d'una ruptura ja superada i que ens diu que el món no s'acaba i que la vida segueix.


The New Raemon

"Caen los árboles"

The New Raemon ha tret el senzill "Caen los árboles", que forma part del nou disc "Postales de invierno", el vuitè d'aquest músic del Maresme i el primer que treu amb el seu propi segell discogràfic, "Cielos estrellados".

Un àlbum en memòria d'un bon amic amb qui es va iniciar en el món de la música escrivint lletres al pati de l'institut. "Caen los árboles" és una carta de comiat íntima que parla de l'amistat i el dolor que se sent en perdre un amic.


Carlos Ann

"Entre las cinco y las mil"

L'artista barceloní Carlos Ann ha llançat el senzill "Entre las cinco y las mil", que forma part del nou disc "2052". El videoclip l'ha fet el grup United Unknown amb l'ajuda d'intel·ligència artificial.

El tema, d'estil punk futurista, narra 24 hores non-stop a Berlín des del punt de vista del mateix artista, amb una imatge cada vegada més desfasada d'ell. L'estètica bruta, sorollosa, en blanc i negre i amb canvis bruscs de llum ens fa sentir dins un club de tecno de Berlín.


Habla de mí en presente

"Poliamor"

El grup Habla de Mí en Presente ha llançat el senzill "Poliamor", en col·laboració del duet Ladilla Rusa. Un tema que tanca l'EP "Relaciones" i parla de les amistats, amb una reflexió amb sentit de l'humor. El grup, format a la ciutat de Berlín, presentarà el seu proper projecte en un concert a la Sala Apolo el 18 de maig.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut