Situació normalitzada a l'AP-7, al Vallès, després d'un matí de caos amb cinc incidents

Un camió de runa bolcat, l'incendi d'una grua i tres accidents han provocat retencions de fins a vint quilòmetres

RedaccióActualitzat

Aquest vespre s'ha normalitzat la cirrculació a l'AP-7, al Vallès, després que diversos incidents hagin complicat molt la circulació durant aquest dilluns. De fet, s'han arribat a registrar cues de fins a 20 quilòmetres. Tot plegat després d'una matí i migdia molt complicats a la xarxa viària per diverses incidències que han causat cues de desenes de quilòmetres a l'AP-7 amb epicentre a Sant Cugat del Vallès.

Durant el matí, les retencions han arribat a ser d'una vintena de quilòmetres entre el Papiol i Mollet del Vallès en sentit Tarragona.

Els Bombers han enviat quatre dotacions per retirar un camió que transportava runa i ha bolcat cap a un quart de deu del matí a l'altura de Sant Cugat.

Les tasques per retirar el vehicle s'han allargat durant hores. Fins a dos quarts de tres no s'ha pogut obrir un segon carril per a la circulació i cap a les tres s'han pogut reobrir tots.

A les 18.00 hores encara hi havia quatre quilòmetres de cua des de Sant Cugat en sentit nord, i dos a l'altura de Barberà del Vallès en sentit Tarragona. Tot i això, Trànsit ha informat que les retencions "es van fragmentant".

De retruc, la incidència d'aquest matí ha afectat la B-30 i la C-16.

També al Vallès hi ha hagut quatre incidències més que han col·lapsat l'hora punta d'aquest dilluns al matí l'autopista a la corona metropolitana de Barcelona.

En sentit Tarragona, a primera hora han topat dos turismes just en el mateix punt on, unes hores després, ha bolcat el camió amb runa.

En sentit Girona han xocat una moto i un turisme i s'ha incendiat la grua d'un camió, cosa que ha obligat a tallar dos carrils.

A banda, a la Roca del Vallès hi ha hagut una col·lisió entre tres vehicles al carril esquerre de l'autopista en sentit sud.

Tot plegat ha provocat un col·lapse en tots dos sentits de la via, especialment en direcció a Tarragona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, les retencions de la Roca i de Sant Cugat en sentit sud s'han arribat a ajuntar.

Les incidències a l'AP-7 a Sant Cugat en els dos sentits de la marxa han col·lapsat també la B-30. Arran d'aquests cinc accidents, Trànsit ha recomanat com a alternatives la C-58, la B-40 i l'A-2 en sentit sud, i l'A-2, la B-40 i la C-58 en sentit nord.

A mitja tarda, les cues a l'AP-7 s'han anat fragmentant i a la B-30 la circulació ja era "intensa".

Pots seguir l'estat del trànsit en directe en aquest enllaç.

ARXIVAT A:
Trànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut