El mural de TVBoy sobre el cas Rubiales
El mural de TVBoy sobre el cas Rubiales (TVBoy)

Crítiques al mural de TVBoy sobre Rubiales: "Reproduir l'agressió no és la millor idea"

L'artista crea una nova obra a la plaça de les Glòries de Barcelona amb el petó de Rubiales a Hermoso i les xarxes ho troben desencertat

L'artista grafiter TVBoy ha pintat un mural a Barcelona en què demana "respecte" després de la polèmica del petó no consentit del president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) suspès per la FIFA, Luis Rubiales, a la futbolista de la Selecció Espanyola Jenni Hermoso, un mural que no ha agradat gaire a les xarxes socials.

El mural pot veure's al parc de les Glòries de Barcelona, prop de la zona de jocs infantils, i reflecteix el moment en què Rubiales li fa el petó a la jugadora de la Selecció, acompanyada d'una frase en la qual posa "Respect!".

L'artista ha fet un post amb la imatge i les xarxes socials han respost amb crítiques aquest mural. Molts dels usuaris han considerat que reproduir el moment de l'agressió no és una bona manera de demanar respecte per un acte així. TVBoy té una exposició a pocs metres, al Disseny Hub Barcelona, el museu del disseny de la capital catalana, que pot visitar-se fins al pròxim 11 de setembre, on recull les seves pintures de petons entre polítics o futbolistes rivals en les parets de la ciutat.
ARXIVAT A:
Xarxes socials
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut