The Tyets en un concert a la Telecogresca l'any 2021 (Wikimedia Commons/Gina Boix)
The Tyets en un concert a la Telecogresca l'any 2021 (Wikimedia Commons/Gina Boix)

"Coti x coti", la sardana reggaeton de The Tyets, aconsegueix el Disc de Platí

La cançó, inclosa en el disc "Èpic solete", acumula més de 13 milions de reproduccions a Spotify

Actualitzat

Després d'aconseguir el Disc d'Or fa un parell de mesos, el grup mataroní The Tyets ha aconseguit aquest dilluns el Disc de Platí amb la cançó "Coti x coti".

El tema, que fusiona el reggaeton i la sardana, se situa en la posició 65 de la llista de les 100 cançons més venudes d'aquesta setmana a Espanya. La cançó també ha superat els 13 milions de reproduccions a Spotify, on acumulen un milió d'oients mensuals.


El grup ha compartit a través de les seves xarxes socials missatges d'agraïment per l'èxit d'aquesta cançó, que qualifiquen de "hit estratosfèric". A la vegada, han avançat que tenen nous temes "a la coctelera" que sortiran pròximament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE TYETS (@thetyets)


Altres temes del seu darrer disc, "Èpic solete", també registren importants xifres pel que fa al nombre de reproduccions en aquesta mateixa plataforma, com "Olívia", amb 5,1 milions, o "Bailoteo", amb més de 5,5.


El duet del Maresme, format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, ara es proposa una nova marca, assolir el Doble Disc de Platí:

 

L'èxit de "Coti x coti" ha despertat de nou l'interès dels grans i joves per la sardana.

A l'Argilaga, per exemple, un poble de 100 habitants, han passat de fer cursets de sardanes per a 10 o 12 persones a fer-ne per a 60:

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut