The Tyets en un concert a la Telecogresca l'any 2021 (Wikimedia Commons/Gina Boix)

"Coti x coti", la sardana reggaeton de The Tyets, aconsegueix el Disc de Platí

La cançó, inclosa en el disc "Èpic solete", acumula més de 13 milions de reproduccions a Spotify
Actualitzat
TEMA:
Música

Després d'aconseguir el Disc d'Or fa un parell de mesos, el grup mataroní The Tyets ha aconseguit aquest dilluns el Disc de Platí amb la cançó "Coti x coti".

El tema, que fusiona el reggaeton i la sardana, se situa en la posició 65 de la llista de les 100 cançons més venudes d'aquesta setmana a Espanya. La cançó també ha superat els 13 milions de reproduccions a Spotify, on acumulen un milió d'oients mensuals.


El grup ha compartit a través de les seves xarxes socials missatges d'agraïment per l'èxit d'aquesta cançó, que qualifiquen de "hit estratosfèric". A la vegada, han avançat que tenen nous temes "a la coctelera" que sortiran pròximament.


Altres temes del seu darrer disc, "Èpic solete", també registren importants xifres pel que fa al nombre de reproduccions en aquesta mateixa plataforma, com "Olívia", amb 5,1 milions, o "Bailoteo", amb més de 5,5.


El duet del Maresme, format per Oriol de Ramon i Xavier Coca, ara es proposa una nova marca, assolir el Doble Disc de Platí:

 

L'èxit de "Coti x coti" ha despertat de nou l'interès dels grans i joves per la sardana.

A l'Argilaga, per exemple, un poble de 100 habitants, han passat de fer cursets de sardanes per a 10 o 12 persones a fer-ne per a 60:

 

ARXIVAT A:
Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut