L'actor francès Alain Delon en una imatge d'arxiu (Reuters)

Confiscat un arsenal d'armes a casa d'Alain Delon, en ple litigi dels fills per la seva tutela

El mite del cinema francès està sota protecció judicial per les disputes familiars arran del seu estat de salut
Redacció Actualitzat
TEMA:
Cinema

La justícia francesa ha confiscat 72 armes de foc, algunes d'elles de col·leccionista, i 3.000 municions, a casa del llegendari actor Alain Delon , en el domicili situat a Douchy, al sud de París.

Tot plegat després que un examen mèdic afirmés que Delon, de 88 anys, té intencions suïcides i "un estat d'esgotament físic i psíquic important".

Delon, amb greus problemes de salut des que va patir un ictus el 2019, està sota protecció judicial per les disputes entre els tres fills per la tutela del pare

El diari Le Parisien apunta que la justícia ha decidit intervenir després que la família revelés a la premsa que l'ús d'armes és molt habitual en aquesta mansió que, fins i tot, disposa d'un camp de tir per entrenament. 

Segons la fiscalia, Delon no té llicència d'armes que permeti tenir aquest arsenal. 

Alain Delon al Festival de Canes el 2019 abans de tenir un ictus (EuropaPress/Frederick Injimbert)

La polèmica col·lecció d'armes de Delon 

En una entrevista a la revista Elle, Anouchka, filla de l'actor, va detallar la col·lecció d'armes que tenia el pare a la finca i va explicar que, quan hi anava, ho feia amb guardaespatlles perquè els seus germans, Alain-Fabian i Anthony, s'hi passejaven armats.

El testimoni de la filla va empènyer la fiscalia a obrir la investigació, que ha derivat amb el registre i la confiscació d'armes

L'actor amb el seu fill Anthony Delon el 2019 (Europa Press/Alexis Sciard)

Tanmateix, el fill gran, Anthony, li va rebatre que ella també acostumava a practicar tir amb el seu promès, un antic agent antidisturbis francès, encarregat durant un temps de la seguretat de la residència. 

La controvèrsia encara va anar més lluny el 2011. El fill, Alain-Fabien, model i també actor, com els seus germans, va dur una pistola de col·lecció a una festa a la residència de l'actor a Ginebra. L'arma es va disparar i va ferir de gravetat una adolescent espanyola. Les circumstàncies no s'han aclarit i el tret es va considerar accidental.   

 

ARXIVAT A:
Cinema França
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut