Acte de la Llista Invisible a Terrassa, aquest dimarts (CCMA)

Com seria la llista invisible d'Arrels, una candidatura per erradicar el sensellarisme

Giorgio Ossola, que durant quatre anys va ser un sensellar, fa campanya perquè els polítics actuïn per evitar que hi hagi gent dormint al carrer

RedaccióActualitzat

Giorgio Ossola és el candidat de Llista Invisible, una formació que aquests dies fa campanya per a les eleccions municipals del 28M. Durant uns quatre anys, ell es va sentir molt invisible. Va ser quan era una persona sense llar, una situació que va poder superar i que l'ha dut a treballar perquè ningú més hagi de dormir al carrer.

Denuncia que molts serveis socials "tenen més protocols que una central nuclear", una burocràcia que dificulta l'ajuda als sensellar en comptes de facilitar-los una sortida.

La Llista Invisible, de fet, no es presenta enlloc. Fa actes dins d'una campanya de la Fundació Arrels per conscienciar la ciutadania i, sobretot, els futurs alcaldes i regidors que "és una aberració que hi hagi gent dormint al carrer".

Aquests dies, en paral·lel, Arrels ha presentat una campanya en què converteix els principals candidats a l'alcaldia de Barcelona en persones sense llar, per denunciar que la majoria estan excloses, també, de la participació política, i només 1 de cada 3 podrà votar aquest diumenge.

 

ARXIVAT A:
PobresaEleccions municipals 2023
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut