La cantant, durant la seva actuació al Primavera Sound de 2023 (ACN/Jordi Borràs)

Com serà el piromusical de Rosalía, que hi estrenarà la nova cançó "Omega"

La cantant catalana publicarà aquest dimecres el tema amb la col·laboració de Ralphie Choo

El piromusical de la Mercè 2024 és l'escenari escollit per la cantant Rosalía per a l'estrena mundial del seu nou tema "Omega", que canta juntament amb Ralphie Choo, la nova revelació de la música urbana.

La cançó forma part de la playlist que l'artista ha preparat per al gran espectacle de música i foc que tanca aquest vespre, a les 10, la programació de la festa major de Barcelona a l'avinguda Maria Cristina.

La cantant catalana ha anunciat a les seves xarxes que publicarà la cançó aquest dimecres:


La darrera cançó publicada per Rosalía va ser a l'agost "New woman", un nou tema en col·laboració amb la popular cantant de K-pop Lisa


Un piromusical d'autor

El piromusical de la Mercè és l'esdeveniment que tancarà les festes de la ciutat, amb un espectacle pirotècnic i musical únic, que per segon any consecutiu ofereix al públic una banda sonora d'autor.

Després que l'any passat fos el Sónar qui va signar la selecció musical per commemorar el seu 30è aniversari, en aquesta edició ha estat Rosalía qui ha volgut compartir la seva tria musical el dia abans del seu 32è aniversari.


Amb una durada de 30 minuts, aquest espectacle combina l'acurada selecció musical de Rosalía i una sincronització perfecta de focs artificials. Enguany, l'espectacle inclourà més de 6.000 artefactes pirotècnics.

En total, el muntatge ocupa uns 12.000 metres quadrats i s'ha distribuït amb la col·laboració de 6 camions per traslladar tot el material necessari. En aquest sentit, es faran esclatar 1.363 quilos de pólvora en 11.900 llançaments, combinats amb el ritme i la intensitat de la música seleccionada.

El piromusical és una producció de l'Institut de Cultura (ICUB), amb la col·laboració d'Oído SL i Pirotècnia Igual. Albert Rovira, del Departament d'Espectacles de Pirotècnia Igual, ha explicat que en l'edició del 2024 s'han incorporat nous colors, com per exemple un verd intermitent que es desplega com si fossin "fulles brillants". També s'han afegit nous efectes a les palmeres, que canviaran seqüencialment de color passant de taronja a violeta, i viceversa.

L'equip ha treballat conjuntament amb Gisela Sais, programadora musical de la Mercè, per crear els muntatges musicals del preshow i el postshow, que recollirà una selecció musical dels artistes que han participat en la Mercè 2024. A més, han realitzat ajustos sobre el material enviat per l'equip de Rosalía per adaptar-lo a les necessitats de l'espectacle.

El piromusical de la Mercè serà emès en directe a TV3 i a la plataforma 3Cat aquest dimarts a les 22 h.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalíaLa Mercè
Anar al contingut