Els autobusos llançadora gratuïts per pujar a Montjuïc comencen el servei dues hores abans del partit

Com arribar avui a Montjuïc, on coincideixen el partit del Barça i el concert de Sabina

El dispositiu de mobilitat especial per als partits a l'Estadi Olímpic s'estén aquest divendres a les persones que vagin al concert al Palau Sant Jordi
Redacció Actualitzat
TEMA:
Mobilitat

La coincidència en dia i hora del partit entre el Barça i el Sevilla i el concert de Joaquín Sabina, aquest divendres a les 21.00, pot complicar una mica més la mobilitat a Montjuïc, que ja és complexa els caps de setmana de futbol a l'Estadi Olímpic.
 

Com arribar-hi amb cotxe o moto

L'Ajuntament de Barcelona fa extensiu el pla especial habitual per als seguidors del futbol als espectadors del concert al Palau Sant Jordi. Així, d'entrada, l'accés amb cotxe estarà limitat a partir de les 16.00 i l'aparcament restringit a les persones que vagin a algun dels dos esdeveniments.

Només podran accedir a l'espai els cotxes acreditats i fins a un màxim de 3.500 motos, que tindran permès aparcar a zones habilitades: carrers Font i Quer, Can Valero i Tarongers, i el passeig del Migdia.

Les persones que vagin al concert en vehicle podran aparcar en àrees específiques, sempre que hagin fet una reserva prèvia --que han hagut de fer de forma telemàtica a través de l'enllaç que han rebut amb l'entrada--.

A més, es podrà estacionar a Fira 2. S'ha fixat una tarifa base que els permetrà deixar el cotxe fins a dues hores abans de l'esdeveniment i fins a les 23.59 del mateix divendres. Des d'aquest aparcament, podran pujar a Montjuïc de forma gratuïta amb el servei d'autobús llançadora que s'ha habilitat en aquest dispositiu de mobilitat.

El pots visualitzar en aquest mapa elaborat per l'Ajuntament de Barcelona:
 


Millor a peu o amb transport públic

Amb tot, amb previsió d'una elevada afluència d'espectadors, es recomana anar-hi a peu, en bici o en transport públic. Així, es reforçaran les línies de metro i bus i s'habilitaran busos llançadora gratuïts des de Maria Cristina i l'aparcament de Fira 2.

El servei començarà dues hores abans de l'inici del partit i s'acabarà una hora i mitja després de la finalització.

A més del servei gratuït d'autobusos llançadora, per pujar al Palau Sant Jordi o a l'Estadi Olímpic també es reforça la línia 150 de bus, de 18.30 a 21.00 hores.

A la sortida del concert, TMB habilitarà un servei especial d'autobusos de baixada cap a la plaça Espanya i la Fira 2 a partir de les 22.30 hores.

El funicular de Montjuïc incrementarà freqüències de pas dues hores abans i durant les dues hores posteriors a la finalització del partit.

També es reforçaran els serveis del metro i FGC per arribar als entorns de la muntanya.

Amb tot, només cal gaudir de l'espectacle, l'esportiu o el musical.

ARXIVAT A:
Mobilitat
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut