Colau confirma que deixarà l'Ajuntament de Barcelona i no seguirà al capdavant dels Comuns

L'exalcaldessa ha enviat una nota la militància dels Comuns i aquest dilluns serà entrevistada a "Els matins" de TV3

Actualitzat

L'exalcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat aquest diumenge al vespre que deixa el seu càrrec com a regidora de l'ajuntament i que tampoc no seguirà al capdavant dels Comuns. 

Ho ha fet en un comunicat adreçat a la militància en què diu que la seva intenció, compartida amb l'executiva de Barcelona en Comú i amb les coordinadores dels Comuns, era explicar primer la nova etapa al voltant dels comuns, però ha decidit fer-ho ara per les informacions aparegudes als mitjans.

En la nota, l'exalcaldessa de Barcelona, que aquest dilluns serà entrevistada als "Matins" de TV3, explica que no seguirà com a regidora de l'Ajuntament de Barcelona a partir de finals octubre i que a l'Assemblea de novembre de Catalunya en Comú no es presentarà per ser novament coordinadora, un càrrec que comparteix amb Jéssica Albiach i Candela López.

Colau, d'altra banda, anuncia que vol vincular-se més a la Fundació Sentit Comú, un think tank de reflexió ideològica impulsat per Barcelona en Comú i Catalunya en Comú a finals de l'any 2021.

Per Colau, aquest procés és "un canvi d'etapa necessari després de 10 anys", però assegura que continuarà la seva militància política: "No suposa abandonar el que considero el meu espai polític", ha escrit.

Barcelona en Comú celebrarà els deu anys de la formació dissabte que ve, amb una festa on hi ha anunciada una intervenció de Colau titulada "10 anys d'una victòria que ho va canviar tot".

 

ARXIVAT A:
ComunsAda ColauAjuntament de Barcelona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut