Torna't a enamorar a "Cites Barcelona"
Una escena de "Cites Barcelona", una de les produccions de 3Cat premiades als Zoom (3Cat)

"Cites Barcelona", "Miró" i "Quanta guerra!", de 3Cat, premiats als Zoom d'Igualada

La XXI edició del certamen ha homenatjat Jose Corbacho i Nina amb el Premi d'Honor

El programa "Quanta guerra!", i les ficcions "Miró" i "Cites Barcelona", de 3Cat, han estat alguns dels principals guanyadors als Premis Zoom Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que també han reconegut el programa "Mapes mentals" de Radiotelevisió Espanyola (RTVE), entre altres.

Els premis s'han entregat al Teatre Ateneu d'Igualada i n'hi ha hagut un total de 14, entre ells els d'Honor, que han recaigut en el còmic Jose Corbacho i la cantant i actriu Nina.


Millor sèrie de ficció, "Cites Barcelona"

Dirigida per Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens i produïda per 3Cat i Arca Audiovisual, "Cites Barcelona" ha estat valorada pel jurat pel "guió intel·ligent ple de matisos, explorant temes com la por al compromís, la recerca de l'amor veritable i la complexitat de les relacions modernes".

En aquesta categoria també hi ha hagut una menció especial a la sèrie "Això no és Suècia", dirigida per Aina Clotet i Mar Coll, produïda per Nanouk Films, Funicular Films, Anagram Sweden, 3Cat, RTVE, SVT, NDR, YLE, pel "seu enfocament fresc".

D'altra banda, el guardonat com a millor TV-movie de ficció ha estat "Miró", de Set Màgic Audiovisual, 3Cat, IB3 i À Punt, que fa un repàs a la vida de l'artista, interpretada per l'actor Eduardo Lloveras.

 

En entreteniment, "Quanta guerra!"

Pel que fa al Premi al Millor Programa d'Entreteniment, el jurat ha decidit que sigui per a "Quanta guerra", de 3Cat, un format de divulgació històrica sobre la Guerra Civil.

En aquesta categoria s'ha decidit també fer una menció especial al programa "Això no és una cançó", de 3Cat i Brutal Media.

 

Millor format d'Esports, "Unzué, l'últim equip del Juancar"

D'altra banda, el Premi al Millor Format d'Esports ha estat pel documental "Unzué, l'últim equip del Juancar", de 3Cat i A Contracorriente Films, pel seu estil narratiu, pel tractament de continguts i "pels valors de superació i l'emotivitat que desprèn des del primer minut".


"Il·luminats" i "Bruixes, la gran mentida", també premiats

El "Sense ficció" "Bruixes, la gran mentida", de 3Cat i Sàpiens, ha obtingut el primer Premi CIMA- Zoom, que reconeix la mirada de gènere, mentre que el Premi al Millor Format d'Informatius l'ha aconseguit el documental "Don't Come Back", de la RAI, ARTE, Yuzu Productions, Indyca i ARPA Films.

Pel que fa al Millor Format Cultural i Divulgatiu, el jurat de la XXI edició dels Zoom ha escollit "Il·luminats", de 3Cat. El jurat considera que es tracta d'un format "arriscat, original i entretingut".

 "Mapes mentals', de RTVE Catalunya i Incís Films, ha rebut una menció especial en aquest apartat i també s'ha emportat el Premi DO Catalunya al millor format televisiu en català, que s'ha escollit per votació popular.

ARXIVAT A:
TelevisióCatalà
Anar al contingut