Imatge de com el youtuber introdueix pasta de dents a les galetes
Fragment del vídeo del youtuber
Barcelona

Citat a declarar el youtuber que va oferir galetes amb pasta de dents a un indigent

L'investigat, que té un compte a Youtube amb un milió de seguidors, va penjar un vídeo en què humiliava un sensesostre

RedaccióActualitzat

La jutge que investiga el youtuber que va gravar un indigent menjant-se unes galetes amb pasta de dents que ell mateix li havia ofert, l'ha citat a declarar el 13 de març. El jove, de 19 anys, hi anirà en qualitat d'investigat i pot acollir-se al dret a no declarar. Davant de la policia ja es va acollir a aquest dret.

L'investigat, que té un compte a Youtube amb un milió de seguidors, va penjar un vídeo on s'humiliava el sense sostre. Li oferia 20 euros a canvi que es mengés unes galetes farcides amb pasta de dents. El jove, a més, feia el comentari que li aniria bé per a la seva neteja personal, tenint en compte que viu al carrer i no té possibilitats de rentar-se les dents.

La guàrdia urbana de Barcelona el va denunciar per aquests fets i li va atribuir un delicte contra la integritat moral.

Va demanar disculpes i va despublicar el vídeo

L'home va explicar que el dimarts 17 de gener se li havia apropat un jove que li va entregar un bitllet de 20 euros i li va donar unes galetes, sense dir-li que portaven pasta, i a continuació va gravar el moment en què se les menjava.

El 22 de gener, el youtuber va publicar un altre vídeo en el qual demanava perdó per la seva acció després de rebre nombroses crítiques, en el qual afirma haver-ho fet per ser immadur: "Va ser  culpa meva, ho sento molt".   

Anar al contingut