Barcelona

Cinc persones perden la vida a la carretera en el que va de cap de setmana

La carretera torna a relacionar-se amb mort i desgràcia aquest primer cap de setmana del mes d'agost. Des de divendres fins dissabte a la tarda cinc persones han perdut la vida en quatre accidents mortals a Flix, l'Espluga de Francolí, Sant Bartomeu del Grau i l'Ametlla del Vallès, on han mort dues persones. Els Mossos d'Esquadra han detingut per triplicar el límit d'alcoholèmia permès el conductor d'un tot terreny que ha xocat contra un turisme a l'Espluga de Francolí, i que ha provocat la mort del conductor del turisme.

Actualitzat

En el primer dels accidents, poc abans de les dues de la matinada de divendres a dissabte, s'hi han vist implicats un tot terreny i un cotxe, que han topat frontalment a l'Espluga de Francolí. La víctima ha estat el conductor del turisme, Eugenio P. H., un veí de Cervera de 57 anys que ha mort a l'acte. El conductor del tot terreny, que ha resultat il·lès, ha estat detingut pels Mossos acusat d'homicidi imprudent després de comprovar que circulava begut amb una taxa de 0,71 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire, prop del triple del límit permès.

Cap a les deu del matí, un altre home ha mort a Flix. L'accident s'ha produït a la carretera C-12 quan el vehicle, amb matrícula de Terol, ha sortit de la via per causes que no se saben.

El sinistre més greu ha tingut lloc poc abans de les tres de la tarda a la carretera BV-1433, a l'Ametlla del Vallès, on dues persones han mort en xocar frontalment la motocicleta en què anaven amb un turisme. Els morts són el conductor de la motocicleta, Benito L. A., de 68 anys, veí de l'Ametlla, i la seva acompanyant, Teresa M. B., de 60 anys, veïna de Sant Celoni.

L'altre accident mortal a la xarxa viària catalana ha passat a Osona. Un conductor ha mort en sortir el seu turisme d'una pista forestal asfaltada que enllaça Sant Bartomeu del Grau i Olost de Lluçanès. El sinistre, en què no s'han vist implicats més vehicles, ha passat a un quart i cinc de cinc de la tarda.

Anar al contingut