L'entrada de la Fira d'Abril d'enguany
L'entrada de la Feria de Abril d'enguany (Europa Press)

Cinc detinguts en localitats de Barcelona per una agressió homòfoba a la Feria de Abril de Sevilla

Als joves, d'entre 20 i 23 anys, se'ls acusa d'insultar i agredir físicament una parella d'homes

La Policia Nacional ha detingut cinc joves d'entre 20 i 23 anys de diferents localitats de la demarcació de Barcelona per una agressió homòfoba durant la Feria de Abril de Sevilla. Els detinguts haurien agredit físicament una parella d'homes després d'insultar-los per ser homosexuals.

Els fets van tenir lloc el passat mes d'abril, cap a quarts de vuit del matí. Segons el relat policial, la parella va ser abordada pels cinc homes, que van proferir-los tota mena d'insults homòfobs i comentaris humiliants en referència a la seva condició sexual, perquè estaven en actitud afectuosa.

Tot i que les víctimes van tractar d'ignorar els insults, els cinc investigats finalment es van aproximar a ells i, després d'immobilitzar-los, suposadament els van agredir físicament.

Fruit d'aquesta agressió, la parella va patir contusions cranials, fractura en la conca de l'ull i altres lesions de gravetat. Això no obstant, els denunciants van aconseguir gravar els presumptes agressors amb els telèfons mòbils.

Després d'una "complexa" investigació policial duta a terme per les brigades d'informació de Sevilla i Barcelona encarregades de les investigacions dels delictes d'odi, es va aconseguir identificar els presumptes autors dels fets, que van resultar ser cinc turistes, d'entre 20 i 23 anys, naturals de diferents localitats de la demarcació de Barcelona.

I després d'un treball de vigilància i seguiment, segons ha detallat la Policia Nacional, l'operació va concloure amb la detenció d'aquests cinc individus dimarts passat, que van ser posats a disposició de l'autoritat judicial de Barcelona.

ARXIVAT A:
Homofòbia
Anar al contingut