El protagonista de "The Bear", Jeremy Allen White, somriu amb el premi Emmy a la mà
El protagonista de "The Bear" va rebre el premi Emmy al millor actor principal (Reuters/Mike Blake)

Censuren el discurs de Jeremy Allen White als Emmy per motius religiosos

L'organització va abaixar el volum durant uns segons quan pronunciava el seu discurs d'agraïment després de rebre l'Emmy al millor actor protagonista, per l'expressió "Jesús!"

En el discurs d'agraïment de l'actor Jeremy Allen White després de rebre el premi Emmy al millor actor protagonista pel seu paper a la sèrie "The Bear", hi ha una paraula que només van sentir els que seguien la gala des de les butaques del Peacock Theater de Los Angeles: "Jesús!" --"Jesuschrist!"--. 

Segons el mitjà Indiewire, present al teatre, l'actor ho va dir de forma espontània, després de dedicar unes paraules a l'equip de la sèrie i als seus companys de repartiment. "Gràcies a vosaltres, el meu bonic repartiment. Us estimaré sempre. M'encanta treballar amb vosaltres i només vull que compartim per sempre les nostres vides."

La cadena ABC --que emetia la gala amb uns segons de retard-- va silenciar White just després abaixant el volum, que va tornar a apujar passats uns segons. Així, ningú va poder sentir la paraula que, en alguns sectors, es considera una blasfèmia, pel fet d'anomenar el nom de Jesús en va.


Entre els agraïments, l'actor també va fer referència a la seva fe: "Aquesta sèrie ha canviat la meva vida. La fe m'ha inculcat que el canvi és possible si ets capaç d'allargar la mà. Mai no estàs realment sol."

"The Bear", la gran favorita a rebre l'Emmy com a millor comèdia, es va quedar sense el premi principal i es va haver de conformar amb quatre estatuetes: la més important, la de millor actor protagonista, a més dels premis a millor actor i actriu de repartiment per a Ebon Moss-Bachrach i Liza Colón-Zayas, respectivament, i el de millor direcció. 

 

ARXIVAT A:
Premis Emmy
Anar al contingut