Barcelona

Catalunya Ràdio creix un 3% en audiència i amplia el seu lideratge amb 516.000 oients

L'últim Estudi General de Mitjans ha confirmat que Catalunya Ràdio, amb 516.000 oients, ha crescut un 3% en audiència respecte a l'anterior onada i, per tant, ha ampliat el lideratge respecte a la seva principal competidora. De fet, dins de la programació, el lideratge es manté ininterrompudament des de les 6 del matí fins a les 4 de la tarda. Per la seva part, tots els espais informatius de l'emissora són líders en les seves respectives franges horàries i "El matí de Catalunya Ràdio", amb 399.000 oients, torna a ser el programa més escoltat de Catalunya. L'EGM també conclou que Catalunya Informació, amb 108.000 oients, ha reforçat el lideratge en l'àmbit de les radiofórmules informatives.

Actualitzat

L'últim EGM ha confirmat una ampliació del lideratge de Catalunya Ràdio, amb 516.000 oients diaris i un nou increment d'audiència d'un 3% respecte a l'onada anterior. I és que l'emissora té ara 51.000 oients més que la segona emissora més escoltada al país.

Pel que fa a la programació, "El matí de Catalunya Ràdio", amb 399.000 oients, és el programa més escoltat de Catalunya. Tots els espais informatius de l'emissora - el Catalunya matí, l'Informatiu del migdia, el Catalunya vespre, l'Informatiu del matí del cap de setmana i l'Informatiu del migdia del cap de setmana - són líders en les respectives franges horàries.

També són líders a les seves franges horàries els programes de Catalunya Ràdio "Problemes domèstics", amb 101.000 oients; "L'oracle", amb 51.000 oients, i "L'ofici de viure", amb 38.000 oients. De fet, el lideratge dels programes de Catalunya Ràdio es manté ininterrompudament des de les 6 del matí fins a les 4 de la tarda.

L'últim Estudi General de Mitjans confirma que Catalunya Informació, amb 108.000 oients diaris, reforça el lideratge de les radiofórmules informatives i s'emporta més de la meitat d'aquest tipus d'audiència.

Catalunya Música, per la seva banda, creix un 46% respecte a la mateixa onada de l'any passat fins a arribar als 19.000 oients. Icat fm, en canvi, arriba als 16.000 oients, segons l'EGM.

Anar al contingut