Carles Puigdemont va rebre la visita de Josep Fèlix Balleseros i Alejandro Blanco per comunicar-li que els Jocs Mediterranis s'ajornaven un any (EFE)

Carles Puigdemont i Miquel Iceta mostren total sintonia en relació a l'ajornament dels Jocs Mediterranis

El president de la Generalitat i el líder del PSC donen suport públicament a Josep Fèlix Ballesteros després de la complicada decisió de posposar un any els Jocs de Tarragona
Actualitzat

Carles Puigdemont i Miquel Iceta mostren públicament total sintonia a l'hora de donar suport als Jocs Mediterranis de Tarragona i el seu forçat ajornament durant la sessió de control al govern al Parlament de Catalunya.

El primer secretari del PSC ha felicitat "l'actitud institucional del govern" sobre els Jocs i el seu polèmic ajornament anunciat aquesta mateixa setmana. Decidir posposar la celebració d'un esdeveniment esportiu d'aquesta magnitud per problemes financers va ser molt difícil per a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, membre destacat dels socialistes catalans i màxim responsable dels Jocs Mediterranis.

El president de la Generalitat, per la seva banda, ha agraït les paraules d'Iceta i ha "reiterat el suport a un esdeveniment de país, un esdeveniment que necessita Tarragona i que necessita el país i que, inexplicablement, es troba amb el buit". Després d'una petita pausa, Puigdemont ha matisat: "Inexplicablement, no, perquè s'afegeix a aquesta tradició, al buit que és l'incompliment de l'Estat espanyol, que el posa en seriós risc. I sap l'alcalde de Tarragona que ens tindrà al seu costat, al costat de la gent de Tarragona per defensar aquesta posició."
 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut