Simón tancava la candidatura en una posició simbòlica (Europa Press / Alberto Paredes)

Carla Simón no anirà finalment a la llista de Junts del seu poble: "S'ha descontextualitzat"

La cineasta diu que en la política local importen les persones i no les sigles i remarca que no comparteix la majoria de les idees del partit
Redacció / ACN Actualitzat
TEMA:
Cinema

La cineasta Carla Simón s'ha fet enrere i finalment no participarà a la candidatura local de Junts a les Planes d'Hostoles, a la Garrotxa. La setmana passsada, la notícia de la seva incorporació a la llista va provocar un bon grapat de reaccions a través de les xarxes socials.

En el comunicat, Simón remarca que no comparteix l'ideari del partit:

"Vull clarificar que no soc de Junts. No comparteixo la seva opció política ni la majoria de les seves idees. Lamento la lectura descontextualitzada que s'ha fet de la meva participació a la política municipal del meu poble, de amb prou feines 1.700 habitants."

Per aquest motiu, la realitzadora catalana afirma que ha decidit retirar-se de la llista a la qual va donar suport "simbòlicament com a suplent independent".

Més enllà d'aquesta decisió, Simón assegura que segueix creient "fermament" en la política local, on "el que importa són les persones amb projectes il·lusionants per a les seves comunitats i no les sigles dels partits". 

Malgrat la renúncia, Simón no dubta que el grup de Junts, liderat per Pablo O'dell, "liderarà" les Planes d'Hostoles "amb cura i intel·ligència", per la qual cosa anima la gent del seu poble "a valorar el seu programa electoral".

La decisió de la directora d'Alcarràs arriba després que, al municipi ,cinc regidors dels grup hagin plegat en bloc al·legant pèrdua de confiança amb el partit i falta de comunicació i de transparència. Fa gairebé dos mesos, el segon tinent d'alcalde, Marc Puig, també va abandonar el grup.

ARXIVAT A:
JxCat Cinema Eleccions municipals 2023
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut