Cap de setmana tràgic a les carreteres catalanes: 8 morts en 3 dies

A aquestes víctimes en carretera, se suma la mort d'una dona de 87 anys atropellada quan esperava l'autobús aquest diumenge a Sabadell

RedaccióActualitzat

Vuit persones han mort aquest cap de setmana en set accidents de trànsit a Catalunya. Són 5 conductors de turismes, 2 ciclistes i un motorista.

L'últim accident ha passat a 1/4 de 9 del vespre d'aquest diumenge, a la N-420 a l'altura de Gandesa quan han xocat dos turismes. La conductora d'un vehicle ha resultat morta. La persona que conduia l'altre cotxe, que estava ferida molt greu, ha mort finalment aquest dilluns al matí.

També hi ha hagut un accident el matí de diumenge a l'N-260 a Montellà i Martinet, a la Baixa Cerdanya. Un ciclista ha mort quan un cotxe ha envaït el sentit contrari i l'ha atropellat. El conductor està detingut, acusat d'homicidi imprudent.

 

Tres morts dissabte

El conductor d'una motocicleta va morir dissabte al matí en un xoc frontal amb un camió. L'accident va ser a la C-35, entre Llinars i Vilalba Sasserra, al Vallès Oriental. Segons els Mossos, el motorista, de 69 anys, es podia haver adormit o bé haver tingut una indisposició sobtada.

També dissabte un ciclista de 84 anys va morir en xocar contra un vehicle dins el túnel de Joanet, a la C-25. Es tracta d'un home que estava de vacances i anava amb un grup d'amics. S'hauria despistat del grup i hauria entrat sense adonar-se'n a l'autovia, quan els ciclistes tenen prohibit circular per aquesta via.

Dissabte al vespre hi va haver un altre accident a la C-65, a Cassà de la Selva, al Gironès, i hi va morir un home de 46 anys. Segons els testimonis, la víctima conduïa de forma temerària i agressiva, i va acabar xocant contra un turisme en què anaven tres joves, que han quedat ferits.

 

2 morts divendres

Una dona va morir i tres persones més van ser ferides lleus en un accident entre tres camions i dos cotxes aquest divendres a Alcarràs, al Segrià. El xoc va tenir lloc al quilòmetre 450 de l'A-2 al seu pas per aquest municipi. 

Divendres, un veí de Reus de 40 anys va morir arran d'una topada entre una furgoneta i un camió a l'autopista AP-7, a l'altura de Tarragona.

 

Atenció a les víctimes

Trànsit recorda que hi ha un telèfon d'atenció a les víctimes d'accidents de trànsit, el 900 100 268.

 

Des de començament d'any han mort 33 persones a les vies interurbanes catalanes, de les quals 7 eren motoristes.

 

Atropellada quan esperava l'autobús

I aquest migdia a Sabadell una dona de 87 anys ha mort i una altra ha quedat ferida de gravetat, atropellades quan esperaven l'autobús a la parada del cementiri. Un cotxe hauria perdut el control i s'hauria estavellat contra la parada. La dona que ha sobreviscut està ingressada a l'Hospital Parc Taulí. 

El conductor del vehicle, detingut després de l'accident, va donar positiu en el control d'alcoholèmia i també positiu en cacaïna en el control de drogues.

ARXIVAT A:
Trànsit
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut