Busquen una dona que hauria anat al cotxe amb l'home que va morir a Ullastrell per l'aiguat

Els mossos creuen que el vehicle baixava per una pista forestal i l'aigua el va arrossegar al torrent, i han trobat peces de roba de la dona al cotxe
Redacció Actualitzat
TEMA:
Bombers

Aquest divendres a primera hora els Bombers han reprès al Vallès Occidental i al Baix Llobregat les tasques de recerca d'una dona desapareguda després que aquest dimecres a la nit es trobés un home mort a Ullastrell.

L'home, de 48 anys, el van trobar a dins d'un cotxe 4X4 arrossegat per la riuada que aquest dimarts va baixar per la riera de Gaià després de les pluges torrencials que va haver-hi a la comarca.

La dona van començar a buscar-la la mateixa nit de dimecres i aquest dijous un ampli dispositiu s'ha dedicat a fer tasques de recerca a la riera entre Viladecavalls i el riu Llobregat, i després també Llobregat avall, però sense èxit.

En aquest tercer dia de recerca els Bombers, ajudats pels Mossos, han activat una unitat subaquàtica i continuaran buscant la dona per aire amb drons i per terra amb gossos entre les restes de terra i vegetació que va arrossegar la riuada:


Una de les hipòtesis amb què treballen els Bombers és que el vehicle fos arrossegat fins a la riera quan baixaven per una pista forestal 400 metres més amunt d'on el van trobar aquest dimecres.

La recerca es fa al llarg de gairebé 40 quilòmetres; 8 des del punt on es va trobar el vehicle fins que la riera arriba al riu Llobregat, i 30 més seguint el curs del riu a la desembocadura, al Prat.


La dona és veïna de Vallirana

Segons ha explicat Jaume Puig, alcalde d'Ullastrell, la recerca es fa per les informacions que l'home hauria pogut anar acompanyat d'una dona que seria veïna de Vallirana.

De fet, a l'interior del vehicle, s'han trobat peces de roba d'ella, i també n'han trobat una riera avall. 

Fins a Ullastrell, hi han anat familiars de la dona, que han explicat a TV3 que ella i l'home trobat al cotxe eren amics i que encara no s'havia denunciat la seva desaparició, però que creuen que anaven junts.

L'home mort era originari d'Esplugues de Llobregat, però actualment vivia a Cervelló.

El vehicle en què anava, que va quedar molt malmès, el va veure a la riera aquest dimecres a la tarda un veí d'Ullastrell, que va donar l'alerta, i al vespre els bombers van aconseguir excarcerar l'home mort de dins del cotxe.

Estat en què ha quedat el cotxe de l'home mort, aquest dijous a Ullastrell

La riera ha quedat plena de restes de vegetació

Després de l'excarceració va començar la recerca de l'altra persona, però aviat es va fer fosc, i per això van ajornar l'operació, que s'ha activat amb l'ajuda de gossos.

Puig ha destacat que la riera ha quedat molt malmesa, amb moltes restes de vegetació, i que la recerca exigirà "una feina intensa" als policies i bombers que hi treballen.

L'alcalde també ha explicat que és una zona aïllada de difícil accés on la gent acostuma anar a passejar a peu, en bicicleta o a cavall, i que està prohibit accedir-hi amb vehicles de motor.

 

ARXIVAT A:
Bombers Meteorologia
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut