En aquesta embarcació intentaven arribar els desapareguts i 21 persones més fins a la costa de Gran Canària

Busquen un nadó i una dona que van caure d'una patera davant Gran Canària

21 persones que anaven a la patera van donar l'avís que una dona i un nen de mesos havien caigut de l'embarcació prop de la costa
Redacció Actualitzat
TEMA:
Migracions

Un helicòpter i diverses unitats de Salvament Marítim busquen des de dijous al matí els cossos d'un nadó d'un any i d'una dona que van caure d'una patera davant la costa de Gran Canària.

L'embarcació va arribar a una platja d'Arguineguín dimecres a la nit, amb marea alta, i amb 21 persones a bord. Un cop a terra van avisar que dues dones i un nen de pocs mesos havien caigut a l'aigua prop de la costa

Dijous a la tarda es va localitzar el cos sense vida d'una de les dones, després que una embarcació d'esbarjo va avisar de la presència de diverses armilles salvavides surant a l'aigua. Continua la recerca per localitzar l'altra dona i el menor desapareguts. Salvament Marítim, Protecció Civil, Guàrdia Civil, Policia i Creu Roja l'han estat buscant per mar i per aire.

 

La resta d'immigrants que anaven a l'embarcació han estat atesos per la Creu Roja i els serveis sanitaris i dos menors han estat traslladats a un centre hospitalari per fer-los un reconeixement més acurat.

ARXIVAT A:
Migracions
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut