Els bombers saludant els infants des de les finestres de Can Ruti
Els bombers van poder esquivar les restriccions saludant els infants des de les finestres

El vídeo que reviu la màgia de les festes: bombers porten el Nadal als infants ingressats

Bombers vestits d'elfs i el Pare Noel van despenjar-se pels terrats de Can Ruti i l'Hospital de Sant Pau per saludar els infants i joves ingressats

RedaccióActualitzat

La pandèmia ha portat un Nadal diferent. Confinaments i restriccions han obligat a canviar la manera com es viuen les festes per segon any consecutiu. Als hospitals, però, aquesta situació es viu any rere any. Aquest 2021, una iniciativa de Bombers Solidaris i la Fundació Enriqueta Villavecchia ha portat la màgia del Nadal als infants ingressats.

Ha estat una gran sorpresa per a les criatures, que no es podien esperar un Pare Noel i dos elfs despenjant-se per les teulades i apareixent per art de màgia a les finestres de les habitacions.

Dimarts van anar a l'Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona, i dimecres, a l'Hospital de Sant Pau.

En el vídeo que ha difós el mateix hospital de Can Ruti es pot veure com els nens van quedar bocabadats per la sorpresa:


A Sant Pau, els més petits tampoc s'ho podien creure:

Gràcies als bombers, el Pare Noel ha aconseguit adaptar-se a les restriccions per trobar la manera d'arribar als infants i joves ingressats a la planta de pediatria dels hospitals

És el primer any que fan aquesta acció a Badalona i el segon a l'Hospital de Sant Pau. "Per a nosaltres, sempre és un plaer fer aquesta mena d'accions", explica Toni Martin, membre dels Bombers Solidaris.

"Ajuda a portar una mica d' il·lusió a aquests nens i nenes, i fa que aquest sigui un dia especial és molt màgic... És encendre la màgia, precisament!"

La Fundació Enriqueta Villavecchia es dedica a cobrir les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o d'altres malalties greus i dona suport a les famílies.

ARXIVAT A:
NadalBombers
Anar al contingut