Els bombers van poder esquivar les restriccions saludant els infants des de les finestres

El vídeo que reviu la màgia de les festes: bombers porten el Nadal als infants ingressats

Bombers vestits d'elfs i el Pare Noel van despenjar-se pels terrats de Can Ruti i l'Hospital de Sant Pau per saludar els infants i joves ingressats
Redacció Actualitzat
TEMA:
Nadal

La pandèmia ha portat un Nadal diferent. Confinaments i restriccions han obligat a canviar la manera com es viuen les festes per segon any consecutiu. Als hospitals, però, aquesta situació es viu any rere any. Aquest 2021, una iniciativa de Bombers Solidaris i la Fundació Enriqueta Villavecchia ha portat la màgia del Nadal als infants ingressats.

Ha estat una gran sorpresa per a les criatures, que no es podien esperar un Pare Noel i dos elfs despenjant-se per les teulades i apareixent per art de màgia a les finestres de les habitacions.

Dimarts van anar a l'Hospital Germans Trias i Pujol, Can Ruti, de Badalona, i dimecres, a l'Hospital de Sant Pau.

En el vídeo que ha difós el mateix hospital de Can Ruti es pot veure com els nens van quedar bocabadats per la sorpresa:


A Sant Pau, els més petits tampoc s'ho podien creure:

Gràcies als bombers, el Pare Noel ha aconseguit adaptar-se a les restriccions per trobar la manera d'arribar als infants i joves ingressats a la planta de pediatria dels hospitals

És el primer any que fan aquesta acció a Badalona i el segon a l'Hospital de Sant Pau. "Per a nosaltres, sempre és un plaer fer aquesta mena d'accions", explica Toni Martin, membre dels Bombers Solidaris.

"Ajuda a portar una mica d' il·lusió a aquests nens i nenes, i fa que aquest sigui un dia especial és molt màgic... És encendre la màgia, precisament!"

La Fundació Enriqueta Villavecchia es dedica a cobrir les necessitats dels infants i joves malalts de càncer o d'altres malalties greus i dona suport a les famílies.

ARXIVAT A:
Nadal Bombers
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut