"Bola de Drac" torna al 3Cat més de 30 anys després de la primera emissió en català

L'acord amb Toei Animation inclou l'emissió de 575 capítols en català de la trilogia "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac Súper"

Els fans de la sèrie japonesa "Bola de Drac", estrenada a Catalunya als anys noranta, estan d'enhorabona. La plataforma digital 3Cat i el SX3 oferiran "Bola de Drac", "Bola de Drac Z" i "Bola de Drac Súper" en català.

D'aquesta manera, 3Cat recupera les primeres temporades de la mítica sèrie d'Akira Toriyama i incorpora "Bola de Drac Súper" (2015-2018), que s'emetrà per primera vegada en català. 

La notícia arriba després que la plataforma audiovisual hagi arribat a un preacord amb Toei Animation per oferir 575 capítols de la celebrada sèrie i la cessió gratuïta del doblatge al català per poder-lo distribuir internacionalment a altres plataformes.

La reemissió de la trilogia coincideix amb el 40è aniversari de l'estrena de la sèrie, més de trenta anys després de l'emissió del primer capítol en català a TV3 i d'aconseguir un gran èxit d'audiència a Catalunya.

L'aposta per la mítica sèrie japonesa s'emmarca en l'estratègia d'oferir continguts audiovisuals de qualitat i en català per connectar més amb el públic infantil a través de les plataformes 3Cat i SX3.
 

 

  

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut