Protesta d'alumnes a la porta de Blanquerna contra el professor acusat d'assetjament sexual (ACN / Maria Aladern - Berta Fàbregas)
Protesta d'alumnes a la porta de Blanquerna contra el professor acusat d'assetjament sexual (ACN / Maria Aladern - Berta Fàbregas)

Blanquerna fa fora el professor acusat d'assetjament sexual

El professor de la Universitat Ramon Llull havia rebut quatre denúncies i estava apartat des de la setmana passada

Redacció / AgènciesActualitzat

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, ha acomiadat Xavier Sastre, el professor acusat d'assetjament sexual per diversos alumnes.

La directora general de la facultat, Giorgia Miotto, explica en un comunicat que la comissió que ha investigat les tres denúncies rebudes contra el professor ha assenyalat que "els fets han estat qualificats de molt greus".

El conveni col·lectiu de l'entitat estipula que, en aquesta mena de casos, cal acomiadar l'implicat.

"La instrucció del cas s'ha desenvolupat amb totes les garanties d'acord amb el que marca el Protocol de garanties per a un entorn lliure d'assetjament", indica el comunicat.

 

Quatre denúncies per assetjament

El mes de setembre passat va haver-hi una primera denúncia contra el professor, que ja va comportar que se l'apartés uns mesos de la docència.

La setmana passada es va rebre una segona denúncia, que va suposar que se'l tornés a apartar preventivament i s'obrís una altra investigació. L'endemà d'aquesta denúncia, en va arribar una tercera.

Aquest dimarts va transcendir que la Universitat Ramon Llull havia rebut una quarta denúncia contra Sastre.

TV3 va parlar amb dues alumnes del professor, que no es troben entre les denunciants, i van explicar que els havia enviat correus de matinada amb missatges íntims i que a una d'elles li va preguntar per telèfon si era verge.

Envia un correu electrònic a bustiadenuncia@tv3.cat

 

 

ARXIVAT A:
UniversitatAssetjament escolar
Anar al contingut