Una quarantena de persones han participat en la baralla

Baralla multitudinària al carrer del Pecat de Sitges amb un policia ferit

Tots els locals del carrer Primer de Maig han hagut de tancar, per ordre dels Mossos i la policia local

RedaccióActualitzat

Una quarantena de persones han protagonitzat una baralla multitudinària al carrer Primer de Maig de Sitges, al Garraf, conegut com el carrer del Pecat. Segons les primeres informacions, hauria començat poc després de les dues de la matinada entre el porter d'un dels locals d'aquest carrer i una persona que l'hauria agredit i que després hauria tornat amb més gent.

Les patrulles dels Mossos i la policia local que han anat fins allà han ordenat el tancament de tots els bars i locals d'oci, mentre es feien servir en els atacs les cadires de les terrasses, pals i ampolles de vidre. Un agent, que ha estat atès per una ambulància, ha resultat ferit a la cara amb una ampolla i ha necessitat punts de sutura.

Fins ara no hi ha detinguts i els Mossos han obert una investigació. 

Han començat a circular entre els veïns de Sitges i a les xarxes socials algunes imatges de la baralla:

 

Una altra baralla a Salou

A les portes d'una discoteca de Salou, al Tarragonès, hi ha hagut també incidents amb un grup de joves que s'ha enfrontat amb el personal de seguretat.

Segons han informat els Mossos, un noi de 18 anys ha estat detingut per resistència i desobediència a agents de l'autoritat. L'estira-i-arronsa amb els porters de la discoteca Kiss hauria començat perquè els joves volien entrar a la discoteca sense pagar.

No hi ha hagut ferits greus, però hi ha una persona amb petites contusions

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut