L'artista de Vilassar de Mar ha desplegat tota l'energia en el seu primer concert a l'estadi (ACN/Jordi Borràs)

Bad Gyal es reivindica com "el pussy que mana" en el seu primer Sant Jordi, ple a vessar

Fins a 17.000 persones han omplert el Palau en el primer concert de l'artista al recinte, una festa de música urbana on ha anunciat el nom del seu primer disc: es dirà "La joia"

RedaccióActualitzat

Bad Gyal ha fet justícia a les expectatives i ha convertit el seu primer concert al Palau Sant Jordi en una festa de música urbana i ritmes llatins.

Alba Farelo s'ha convertit en Bad Gyal, reina del reggaeton, el dancehall i el dembow (ACN/Jordi Borràs)

L'artista de Vilassar de Mar s'ha reconegut "nerviosa" davant d'un públic entregat a la seva potència i ha demostrat ser la reina del reggaeton, el dancehall i el dembow. La cantant s'ha reivindicat, a més, com "la pussy que mana".

Fins a 17.000 persones han fet hores de cua per sumar-se a la seva festa. Entre el públic hi havia també la seva família, a qui ha dedicat el tema "Yo sigo igual".

L'artista ha agraït l'entrega del públic, que s'ha sumat a la festa sense reserves (ACN/Jordi Borràs)

Alba Farelo, és a dir, Bad Gyal, ha assegurat que aquest concert, el primer davant de tanta gent, suposa "un abans i un després" en la seva carrera, com explica en aquest vídeo, on també pots veure la crònica del concert:

Fa set anys que aquesta artista va sorprendre amb la cançó "Pai" i un vídeo casolà que es va fer viral, i ja ha omplert aforaments al Primavera Sound de Barcelona i en la gira que l'ha portat a Porto, Los Angeles, Sao Paulo, Santiago de Xile i Buenos Aires.

Al Sant Jordi, a més, ha aprofitat per presentar "Chulo", el single estrenat aquest dissabte, i per revelar el nom del seu primer disc, que es dirà "La joia".

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut