El tema "NostalgIA", de FlowGPT, ha indignat Bad Bunny
El tema "NostalgIA", de FlowGPT, ha indignat Bad Bunny (Europa Press)

Bad Bunny carrega contra una cançó creada amb IA amb la seva veu: "És una merda"

El tema, que es titula "NostalgIA" i és obra de FlowGPT, simula la veu de Bad Bunny, de Justin Bieber i de Daddy Yankee com si es tractés d'una col·laboració

RedaccióActualitzat

Fa només unes setmanes, el cantant Bad Bunny publicava el seu cinquè disc titulat "Nadie sabe lo que va a pasar mañana". Tot i això, hi ha una cançó que no consta al disc i que està triomfant a les xarxes. Tot i que sembla la veu del cantant, no és seva, ha estat creada amb intel·ligència artificial.

El tema es titula "NostalgIA" (jugant amb les inicials de l'eina tecnològica) i és obra de FlowGPT, un usuari que es defineix a les xarxes com "el primer artista basat en tecnologia IA".

La cançó, a més de simular la veu de Bad Bunny, també recrea les de Justin Bieber i Daddy Yankee com si es tractés d'una col·laboració entre els artistes.

El tema s'ha estrenat a Youtube, on acumula un milió de visualitzacions, i a Spotify, on té prop de vuit-centes mil reproduccions. A més, recentment s'ha viralitzat a TikTok.

En aquest sentit, com que a la cançó hi ha un moment que anomena Bad Gyal, la cantant ha publicat un vídeo en aquesta xarxa social, que posteriorment ha esborrat, amb el tema de fons i el següent text: "Jo tota emocionada i després vaig descobrir que era IA".


La reacció de Bad Bunny

La cançó ha arribat fins al mateix Bad Bunny, que a través d'un canal de difusió de WhatsApp ha expressat el seu malestar:

"Si a vosaltres us agrada aquesta merda de cançó que és viral a TikTok, sortiu d'aquest grup ara mateix".

I continua dient: "No mereixeu ser els meus amics, per això mateix vaig fer el nou disc, per desfer-me de gent així."

El tema 'NostalgIA', de FlowGPT, ha indignat Bad Bunny

Unes paraules que ha contestat FlowGPT, el qual li ha dedicat una publicació a TikTok:

@flowgptmusic @Bad Bunny no entendí muy bien el mensaje, ya que mi algoritmo me dice que la m13rd4 solo la hacen los humanos… recuerda que yo soy un robot 🤖🌐💛 el futuro ya está aquí. #flowgpt #badbunny #nostalgia #flowgptmusic ♬ sonido original - FlowGPT

 

Anar al contingut