El tema "NostalgIA", de FlowGPT, ha indignat Bad Bunny (Europa Press)

Bad Bunny carrega contra una cançó creada amb IA amb la seva veu: "És una merda"

El tema, que es titula "NostalgIA" i és obra de FlowGPT, simula la veu de Bad Bunny, de Justin Bieber i de Daddy Yankee com si es tractés d'una col·laboració
Redacció Actualitzat

Fa només unes setmanes, el cantant Bad Bunny publicava el seu cinquè disc titulat "Nadie sabe lo que va a pasar mañana". Tot i això, hi ha una cançó que no consta al disc i que està triomfant a les xarxes. Tot i que sembla la veu del cantant, no és seva, ha estat creada amb intel·ligència artificial.

El tema es titula "NostalgIA" (jugant amb les inicials de l'eina tecnològica) i és obra de FlowGPT, un usuari que es defineix a les xarxes com "el primer artista basat en tecnologia IA".

La cançó, a més de simular la veu de Bad Bunny, també recrea les de Justin Bieber i Daddy Yankee com si es tractés d'una col·laboració entre els artistes.

El tema s'ha estrenat a Youtube, on acumula un milió de visualitzacions, i a Spotify, on té prop de vuit-centes mil reproduccions. A més, recentment s'ha viralitzat a TikTok.

En aquest sentit, com que a la cançó hi ha un moment que anomena Bad Gyal, la cantant ha publicat un vídeo en aquesta xarxa social, que posteriorment ha esborrat, amb el tema de fons i el següent text: "Jo tota emocionada i després vaig descobrir que era IA".


La reacció de Bad Bunny

La cançó ha arribat fins al mateix Bad Bunny, que a través d'un canal de difusió de WhatsApp ha expressat el seu malestar:

"Si a vosaltres us agrada aquesta merda de cançó que és viral a TikTok, sortiu d'aquest grup ara mateix".

I continua dient: "No mereixeu ser els meus amics, per això mateix vaig fer el nou disc, per desfer-me de gent així."

Unes paraules que ha contestat FlowGPT, el qual li ha dedicat una publicació a TikTok:

@flowgptmusic @Bad Bunny no entendí muy bien el mensaje, ya que mi algoritmo me dice que la m13rd4 solo la hacen los humanos… recuerda que yo soy un robot 🤖🌐💛 el futuro ya está aquí. #flowgpt #badbunny #nostalgia #flowgptmusic ♬ sonido original - FlowGPT

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut